![]() ![]() |
Aug 16 2005, 01:31 PM
|
|
![]() Uczeń ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 17 Dołączył: 2-August 05 Skąd: Koluszki Nr użytkownika: 1,190 |
Mam pytanie czemu nie moge otworzyć portalu z kluczy które znalazłem.
Wkładam 3 inne klucze i w 5 akcie biore transmutuj i nic Co jest |
|
|
|
Aug 16 2005, 02:54 PM
|
|
![]() Apostoł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 597 Dołączył: 28-December 04 Skąd: Chromaggus Nr użytkownika: 121 |
Blizz po raz kolejny olal singla i zablokowal 1.11 quest :/
ponoc jush niedlugo ma wyjsc mod na tego questa, ale kiedy niewiadomo ;/ -------------------- |
|
|
|
Aug 16 2005, 06:55 PM
|
|
![]() Protektor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 217 Dołączył: 27-January 05 Skąd: Z domu(Tuczno k. Poznania) Nr użytkownika: 383 |
Poje...ech..glupi blizzma w tylku singlowcow i tyle ale na szczescia sa gracze ktorzy umieja to odblokowac i mam nadzieje ze wkrotce ukarze sie plik lub mod podobny do mada pl i zlikwiduje problem
-------------------- Zeganamy Bonsel
|
|
|
|
Aug 16 2005, 07:10 PM
|
|
![]() Kapłan Feniksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 127 Dołączył: 26-June 05 Skąd: Mikołów Nr użytkownika: 1,027 |
No tak to jest bardzo smutne że nie działa na SP...
To poprostu chwyt blizza żeby ludzie kupowali orginalne diablo żeby pograć na CBN i wykonać tego questa... Ciekawe co dopisze kamilbolt, jak tym razem będzie krył blizza -------------------- www.diabolopomidoro.pl
DIABOLO POMIDORO Gdy deszczowy przyjdzie dzionek, wnet zaskoczy cię w paczce pomidorek Do kuchni czym prędzej pędź bo tomato ma na ciebie chęć Diabolo zrobi rzeczy niemożliwe gdy mu będziesz uciekał gorliwie Szybko nudle wsuwaj i błogą radość odczuwaj Bo gdy DiaboloPomidoro cię dorwie to cię na strzępy porwie :D:D:D dziękuję :D:D:D ![]() |
|
|
|
Aug 16 2005, 08:18 PM
|
|
![]() Kapłan Feniksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 183 Dołączył: 28-December 04 Nr użytkownika: 132 |
I co wam po tym że ktoś "odblokuje" Uber Tristram jak za cholere nie dacie rady rozwalić "braciszków"
-------------------- |
|
|
|
Aug 16 2005, 08:59 PM
|
|
![]() Apostoł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 597 Dołączył: 28-December 04 Skąd: Chromaggus Nr użytkownika: 121 |
A ja to zrobiłem na Singlu
Smitem... zara powiecie "noob se ubzdurał" a tu nie Kto chetny moge pokazac pochodnie na ip Jush jest w mojej sorce Nie byla robiona edytorem :F -------------------- |
|
|
|
Aug 16 2005, 09:02 PM
|
|
|
Kapłan Feniksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 142 Dołączył: 1-August 05 Skąd: Lorencia :) Nr użytkownika: 1,182 |
A jak ty panie gaz zes to zrobil?? ?? Jam je ciekaff
Pzdr -------------------- ![]() |
|
|
|
Aug 16 2005, 09:08 PM
|
|
Pogrzebałem co w patchd2.mpq i znalazłem kilka bibliotek zawierajacych dane z Uberami, cos tam pozmieniałem sprobowalem i otworzylo sie :]
OPd razu mowie ze swojego patchd2.mpq nikomu nie wysle -------------------- |
|
|
|
Aug 16 2005, 09:11 PM
|
|
|
Kapłan Feniksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 142 Dołączył: 1-August 05 Skąd: Lorencia :) Nr użytkownika: 1,182 |
Aa oż ty panie Trąba
Pzdr -------------------- ![]() |
|
|
|
Aug 17 2005, 08:35 AM
|
|
![]() Paladyn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 382 Dołączył: 28-December 04 Nr użytkownika: 130 |
QUOTE (DiaboloPomidoro @ Aug 16 2005, 08:10 PM) Ciekawe co dopisze kamilbolt, jak tym razem będzie krył blizza Very funny Nic a nic nie zrozumiałeś moich argumentów i intencji w znanym nam topicu. Foolish people Poza tym single player to zupełnie inna sprawa i gra się zupełnie inaczej. A tak w ogóle to jak sobie wyobrażasz walkę w pojedynkę trzema braćmi na raz? Ten post edytował Kamilbolt Aug 17 2005, 08:36 AM -------------------- No to czekamy na drugą Irlandię panie Tusk ;-)
|
|
|
|
Aug 17 2005, 08:38 AM
|
|
Normalnie
Kosze wszystkich Smitem i Charge Zmieniam tylko Bloodfisty na Nakładanie Rak zeby miec dmg to deamons 3-5 minut trsit srobiony :F Jush pojawil sie Mod na Tristy w necie Był link, ale jush nie ma, kto niesciagnal ma pecha :F Przestestowałem i działa Mod dodaje jesczez DC Jak ktos chce anni singiel pm me Moda jush nikomu nie daje :F -------------------- |
|
|
|
Aug 17 2005, 01:24 PM
|
|
![]() Paladyn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 382 Dołączył: 28-December 04 Nr użytkownika: 130 |
Jak ktoś wie, gdzie jest w przeglądarce historia odwiedzanych stron, to mu to wisi, że linka na forum już nie ma
A tak swoją drogą to cziterzy robiący wszystkie te edytory i inne syfy, a także nooby korzystajace z nich tylko czekają na singlowe pliki do 1.11 I co to będzie za zabawa, jak jeden koleś z drugim będzie miał postacie wypasione hellfire torchami i annihilusami QUOTE (Traba @ Aug 17 2005, 09:38 AM) Normalnie Kosze wszystkich Smitem i Charge Zmieniam tylko Bloodfisty na Nakładanie Rak zeby miec dmg to deamons 3-5 minut trsit srobiony :F Jush pojawil sie Mod na Tristy w necie Był link, ale jush nie ma, kto niesciagnal ma pecha :F Przestestowałem i działa Mod dodaje jesczez DC Jak ktos chce anni singiel pm me Moda jush nikomu nie daje :F PS. Postanowiłem sprawdzić ten mod i mi nic nie działa. Jak chcę załadować postać, to wywala mi grę, po prostu gra się wiesza, chociaż mam najnowszy patch i oryginalną wersję, a może dlatego, że mam orginalną wersję, to żaden craczek mi nie zadziała. Tak więc jak będzie coś kompatybilnego z oryginalną wersją, to daj znać -------------------- No to czekamy na drugą Irlandię panie Tusk ;-)
|
|
|
|
Aug 17 2005, 03:10 PM
|
|
Jest kompatybilne...
tylko TRZEBA DOKŁADNIE PRZECZYTAĆ README !! sry ale noobem nazwij sam siebie... Jak dodtad jesczez nikogo w zyciu nie wyzwałem od nooba, ktorym widac ze ty jestes :F Znalazla sie cnotka co nieuzywa cheatów :F Żeby zrobić moda trzeba mieć naprawdę duża wiedze o katalogach z d2 (Nie obchodzi mnie warn :F) -------------------- |
|
|
|
Aug 17 2005, 04:27 PM
|
|
QUOTE (Traba @ Aug 17 2005, 04:10 PM) Jest kompatybilne... tylko TRZEBA DOKŁADNIE PRZECZYTAĆ README !! sry ale noobem nazwij sam siebie... Jak dodtad jesczez nikogo w zyciu nie wyzwałem od nooba, ktorym widac ze ty jestes :F Znalazla sie cnotka co nieuzywa cheatów :F Żeby zrobić moda trzeba mieć naprawdę duża wiedze o katalogach z d2 (Nie obchodzi mnie warn :F) Chłopcze, po pierwsze, ty sam najwyraźniej nie rozumiesz tekstu czytanego, przeczytaj jeszcze raz co napisałem wcześniej, a może będziesz wiedział, co miałem na myśli A to, że nie grzebę w plikach, to już druga sprawa. A poza tym gdyby mi o było potrzbne, to już dawno bym się cieszył urokami cbn (włącznie z ladderowymi runewords) na sinlgu Ten post edytował Kamilbolt Aug 17 2005, 04:28 PM -------------------- No to czekamy na drugą Irlandię panie Tusk ;-)
|
|
|
|
Aug 17 2005, 07:30 PM
|
|
QUOTE a także nooby korzystajace z nich tylko czekają na singlowe pliki do 1.11 Z tego wywnioskowałem, ze nazwałes noobem mnie i wszystkich ktorzy uzywaja modow, a wiec polowe ludzi ktorych znam wlavcznie ze mna :F Jesli Ci mody nie pasuja to nie wiem po co sie wypowiadasz :F -------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3rd September 2010 - 03:02 AM |