![]() ![]() |
Jan 21 2005, 06:56 PM
|
|
![]() Protektor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 289 Dołączył: 31-December 04 Skąd: Sosnowiec Nr użytkownika: 211 |
napiszcie tu wszystko co wiecie o DC i jak go wyszukać
-------------------- |
|
|
|
Jan 21 2005, 07:06 PM
|
|
![]() Kapłan Feniksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 127 Dołączył: 13-January 05 Skąd: <<N H>> Nr użytkownika: 309 |
zeby znalesc dc najlepiej zalogowac sie na stronie na ktorej zn. sie hot ip.
jak hot ip bedzie taki sam jak w naszej grze to mozemy byc pewni ze znajduje sie w niej dc |
|
|
|
Jan 22 2005, 12:25 PM
|
|
![]() Przybysz Grupa: Zbanowani Postów: 0 Dołączył: 28-December 04 Nr użytkownika: 116 |
Jeżeli chcesz szukać dc... to... stwórz gre hell, wciśnij alt + tab/esc, otwórz tryb MS-DOS (w windows 98) wpisz tam "netstat -n" i pokaże ci kilka IP. Znajdź to z końcówką :4000, to będzie IP gry na której jesteś, wejdź na mIRC tam kanał #diabloclone (czy jakoś tak
PS. Gandalf jak biłeś się z DC i annila nie zobaczyłeś to twój kumpel ma grabIT czy jakoś tak, taki program do podnoszenia talizmanów i kasy (poza miastem). |
|
|
|
Jan 22 2005, 04:20 PM
|
|
|
Uczeń ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 21 Dołączył: 28-December 04 Nr użytkownika: 113 |
najlepiej miec program ktory szuka ip gdzie jest cd i pozniej sprawdza sie z tym ip na chacie i gdy pasuja to tylko wystarczy czekac na dc
|
|
|
|
Jan 24 2005, 11:52 AM
|
|
|
Adept ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 30 Dołączył: 12-January 05 Nr użytkownika: 301 |
Albo na DC jest prosty sposob : sprzedac kolo 30 zlotych ringow u akary na helu
|
|
|
|
Jan 25 2005, 03:32 PM
|
|
|
Paladyn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 314 Dołączył: 28-December 04 Skąd: ヂユウ Nr użytkownika: 134 |
polowa tekstow to brednie
-------------------- Stare gry fantasy* | Mój mały blog | Wymiana kontami shell
... 達摩 ... 慧可 ... 僧燦 ... 道信 ... 弘忍 ... 慧能 ... RMS ... our way is free !! no limits, no rules, free !! * - poszukuję osób chętnych do pisania tekstów. |
|
|
|
Feb 16 2005, 12:58 PM
|
|
|
Przybysz Grupa: Użytkownicy Postów: 2 Dołączył: 25-January 05 Nr użytkownika: 375 |
Ja mam jeszcze jedno pytanie jak z dc walczy kilka postaci to jak go pokonaja to anni wypadnie jeden czy tyle ile jest postaci?????????????
|
|
|
|
Feb 16 2005, 02:17 PM
|
|
![]() Apostoł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 597 Dołączył: 28-December 04 Skąd: Chromaggus Nr użytkownika: 121 |
gdyby wypadało wiele annhilków to ten charm nie mialby takiej wielkiej wartości...
więc wypada jeden, którego po wypadnięcie na ziemii nie zobaczysz... tak szybko "gracze" go podnoszą -------------------- |
|
|
|
Feb 16 2005, 02:35 PM
|
|
|
Nowicjusz ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 10 Dołączył: 10-February 05 Nr użytkownika: 447 |
klon pojawia sie tylko na grach HELL na innych poprostu sie nie pojawia
odnosnie miejsc gdzie sie moze pojawic to w miejsce w ktorym nie byl zaden z graczy w danej grze przy kazdym uniq bossie niektore uniqi to: - ranigashu (ten przy kamieniach na stony field) - corpse cos tam (siedlisko zla) - przy radzie w travi - kowal przy kuzni hefajsto czy jakos tak - pindel - treshsocket TIPS na zabicie klona postacia ktora da rade przejechac bossow przy pieczeciach: 1. idziemy do kuzni aby sie klon wygenerowal w miejsce kowala 2. zostawiamy go tam czyscimy przy pieczeciach (jedna pieczec musi zostac nietknieta najlepiuej te po lewej najlatwiejsze to uybicia potworki) 3. wracamy do klona i ciagniemy go za soba do sanktuarium 4. teraz otweiramy last pieczec tluczemy bossa 5. klon pada trupem zostawiajac anniego, przy okazji mozemy sobie zabic diablo ;-) Najszybszy i najlatwiejszy sposob na zdobycie upragnionego anniego: Kupno od zaufanej osoby, ja tym sposobem mam jakies 30 anni (szukam a wlasciwie szukalem 20/20/10 max jaki znalazlem to 20/18/10), jak ktos need to pw, sprzedaje tylko zidentyfikowane. |
|
|
|
Apr 11 2005, 06:55 PM
|
|
![]() Kapłan Feniksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 180 Dołączył: 23-February 05 Skąd: C:\Windows\... Nr użytkownika: 494 |
QUOTE (AlwaysNOOB @ Feb 16 2005, 01:35 PM) ...Najszybszy i najlatwiejszy sposob na zdobycie upragnionego anniego: Kupno od zaufanej osoby, ja tym sposobem mam jakies 30 anni (szukam a wlasciwie szukalem 20/20/10 max jaki znalazlem to 20/18/10), jak ktos need to pw, sprzedaje tylko zidentyfikowane. Czy jedna postac moze miec wiecej niz 1 anni?? i jeszcze jedno pytanie czy dc pojawia sie tylko na cbn? czy tez moze sie pojawic na obn i tcp/ip? -------------------- |
|
|
|
Apr 11 2005, 07:38 PM
|
|
![]() Apostoł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 597 Dołączył: 28-December 04 Skąd: Chromaggus Nr użytkownika: 121 |
QUOTE (Immortal Man @ Apr 11 2005, 07:55 PM) Czy jedna postac moze miec wiecej niz 1 anni?? i jeszcze jedno pytanie czy dc pojawia sie tylko na cbn? czy tez moze sie pojawic na obn i tcp/ip? tylko na Close Battle.net, ale niekoniecznie tylko na serwach blizza, chociaz na innych serwach wywołwyanie klona trwa baaardzo długo -------------------- |
|
|
|
Apr 12 2005, 03:43 PM
|
|
![]() Paladyn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 309 Dołączył: 9-January 05 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 292 |
diablo wychodzi tylko hell, a jak chcecie kupic unid anni to polecam ziomka acc WH-SID wierzcie mi, nie musi krasc
jesli chcesz wiecej info na temat łapania uber d2 to masz linka http://www.rpgexpert.com/index.php?art/id:1920 z tym ze jest po angielsku, ale znajdziesz wszystko co bedziesz potrzebowac ... o ile znsz angielski -------------------- |
|
|
|
Apr 27 2005, 01:24 PM
|
|
![]() Przybysz Grupa: Zbanowani Postów: 0 Dołączył: 1-January 05 Skąd: Ziemia w przeciwienstwie do niektórych Nr użytkownika: 223 |
Mam pytanie czy trzeba sprzedawać TYLKO kamienie jordana czy wszystkie złote pierścienie?
-------------------- Sugnatura :D:D:D:D:D
|
|
|
|
Apr 27 2005, 01:55 PM
|
|
![]() Kapłan Feniksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 180 Dołączył: 23-February 05 Skąd: C:\Windows\... Nr użytkownika: 494 |
QUOTE (asero @ Apr 27 2005, 12:24 PM) tylko pierscienie jordana -------------------- |
|
|
|
Apr 27 2005, 07:48 PM
|
|
![]() Paladyn ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grupa: Użytkownicy Postów: 309 Dołączył: 9-January 05 Skąd: Szczecin Nr użytkownika: 292 |
i szkoda ze tylko sojki, ale ja niedawno slyszalem plotki o tym ze sprzedaz anni'ego daje rownowartosc 4 sojek, ale podkreslam tylko plotka
-------------------- |
|
|
|
![]() ![]() |
| Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 3rd September 2010 - 03:00 AM |